Recente activiteiten

Vrolijk optreden in Het Schouw (maart 2019)

Het is een mooie traditie. Al sinds jaren verzorgt Zangkoor Odysseus in het voorjaar een optreden voor de bewoners van Het Schouw en hun buurtgenoten. Naast liederen uit ons actuele repertoire en  mooie melodieuze melodieën uit de Duitse Romantiek zingen we ook altijd herkenbare liedjes zoals De Kleinste (In ’t groene dal, in ’t stille dal) en Door Berg en dal, waarbij door veel bewoners wordt meegezongen. We eindigen veelal met het bekende Que sera, que sera en natuurlijk voor het lentegevoel met Tulpen uit Amsterdam, waarbij we al zingend tulpen uitdelen. Een mooi besluit van een vrolijke gezellige middag, waaraan het koor net zoveel plezier beleeft als de bewoners.

Kerstliedjes zingen op het schoolplein (december 2018)

Al sinds de oprichting zingt het koor voorafgaand aan het kerstdiner kerstliedjes op het schoolplein van de Montessorischool, onze thuisbasis. Terwijl de kinderen met hun ouders vol spanning wachten op het feestelijke diner, zorgt de ouderraad voor soep en glühwein, terwijl het koor kerstliederen zingt al dan niet samen met ouders en kinderen. Een sfeervolle traditie.

Kerst in De Keern (december 2018)

Nu de bewoners weer terug zijn in De Keern hebben we voor en met de bewoners kerstliederen gezongen in de huiskamers. Drie keer een programma van een half uurtje om de bewoners in kerstsfeer te brengen, hetgeen door hen zeer op prijs werd gesteld. Ook voor het koor gaf het veel voldoening. Volgend jaar weer!