Geschiedenis

2017

We bestaan 20 jaar!

We gaan voor een studieweekend naar Buitengoed Fredeshiem in Steenwijkeen luxe accommodatie. De feestcommissie, bestaande uit Ria, Anneke, Yvonne en Marjanne had enorm haar best gedaan, Een schitterende tijdlijn met krantenknipsels en foto’s bevestigde nog maar eens wat een leuke activiteiten we hebben gedaan en hoe goed we het met elkaar hebben.

Ons harde studeren resulteerde in een succesvol jubileumconcert op 19 november.

Het thema was Keltisch. Doedelzakspeler Tobias Wijntje ging spectaculair van start. We zongen liedjes als het Schotse Duncan Gray en overtroffen onszelf bij Red is the Rose. Hoewel de Ierse band “The Palladiums” niet heel strak speelde, zorgden zij met veel verve voor een passende Keltische sfeer.

Onder het motto “heel Odysseus bakt” hebben de leden gezorgd voor een fantastische high tea met het publiek. Het werd een gezellige nazit met op de achtergrond de Ierse band.

Met de kerst stonden we weer op het schoolplein van de Montessorischool en daarna gingen we snel naar “het huis van de wijk” aan het Waterlandpleinvoor een kerstconcertje voor buurtbewoners. Na afloop stond er een Keniaans buffet voor ons klaar, verzorgd door “Mama Kenia”.